Több mint 10 éve 

A repülőtérre időben eljutni sokszor nehezebb, mint azt elsőre gondolná! Ön is biztosan volt már úgy, hogy azt érezte, hogy az utazással sok időt elvesztegetett, mert útközben nem tudta intézni üzleti ügyeit, éjszakai órákban érkezik, hajnaliban indul vagy egyszerűen csak pihenni szeretett volna?

 Zalatransfer.hu erre kínál megoldást - kérje árajánlatunkat !

Cégünk 2010 szeptemberében indította el repülőtéri transzfer szolgáltatását belföldre és külföldre egyaránt. Vállalkozásunk elsősorban a repülőtéri transzferek versenyképes áron történő értékesítését tűzte ki célul maga elé. Elsődleges célunk utasaink kényelmes és biztonságos utazását tekintjük. Elsősorban  Zala megyéből kiinduló szolgáltatásunkat a térségünkben lévő cégekhez illetve az onnan utazó munkatársak, vendégek igényihez igazítottuk. Üzleti utasaink elégedettsége garancia minden utazónk számára, hisz külföldi nagy vállalatok magas szintű elvárásainak megfelelünk.  
 Transzferszolgáltatásunkban az Ön által megadott helyről a repülőtér indulási oldaláig vagy az érkezési oldaltól az Ön által kért címig szállítjuk, így Önnek más dolga nincsen, mint helyet foglalni az autóban. Kényelme biztosítása érdekében más útitársat az Ön kérése nélkül nem szervezünk, hiszen számunkra a legfontosabb utasaink privát szférájának szem előtt tartása.

Miért a zalatransfer? 

  • Háztól házig szállítjuk,
  • Pontos indulás, pontos érkezés,
  • Nem kell autóját a reptéri parkolóban hagyni, vagy gondoskodni arról, hogy valaki hazavigye, így az értékeiért sem kell aggódnia,
  • Ha a repülője késik, mi biztos megvárjuk, és felárat sem számolunk fel,
  • Nincsen csomagfelár,
  • Fix, előre egyeztetett díjszabás, így nem érheti meglepetés,
  • Minden megrendelést elektronikusan visszaigazolunk,
  • Más transzferekkel ellentétben, mi minden járathoz szállítunk utasokat, bármely időpontban, útitársak nélkül.
50cég

Partnereink

Korrekt árak

Megbízhatóság

110000km

Kilóméter / év

Biztos háttér

Pontosság

Amiért dolgozunk! 

Kedves Péter, persze, hogy Rád gondoltam nem szoktam a levegőbe beszélni ha már korábban elégedett voltam. Korrekt vagy és ez nekem elég. Nincs szükség szerződésre, nekem elég az adott szavad.