Zalatransfer - Repülőtéri transzfer

www.zalatransfer.hu

Rég nem látott légitársaság tér vissza Ferihegyre

2013.10.30.

Jövő nyáron ismét elindulnak a spanyol Vueling légitársaság repülőgépei Barcelona és Budapest között – jelentette be a légitársaság a Budapest Airport szerint. A Vueling 2011-ben repült utoljára Budapestre, 2014-ben pedig heti három járattal tér vissza a magyar piacra.

Jövő júniustól heti három járatot indít Barcelona és Budapest között a Vueling – írta közleményében a Budapest Airport. A spanyol légitársaság szerdán, pénteken és szombaton érkezik a katalán fővárosból, 180 személyes Airbus A320 típusú repülőgépekkel.

A Vueling egyelőre a nyári szezon idejére, júniustól szeptemberig jelentette be a járat üzemelését, azonban várhatóan ezt meghosszabbítják, ha a járat sikeres lesz. A társaság az Iberia és a British Airways légitársaságokat is tulajdonló International Airlines Group (IAG) tagja.

A Vueling diszkont modellhez hasonlóan működik, ám hagyományos légitársaságoknál megszokott szolgáltatásokat is kínál. A repülőgépein található business osztály mellett a Vueling abban is kiemelkedik, hogy az utasok átszállási lehetőséget is választhatnak a légitársaság járathálózatán. Ennek köszönhetően a Vueling utasainak közel fele üzleti utazó – tette hozzá a Budapest Airport.

vissza