Zalatransfer - Repülőtéri transzfer

www.zalatransfer.hu

Márciusban érkezik Budapestre az Air Serbia

2014.02.01.

Márciusban érkezik Budapestre az Air Serbia

Útvonalhálózatának bővítéséről adott hírt az Air Serbia. Az Etihad Airways égisze alatt újjászervezett szerb légitársaság március 30-tól regionális gépeivel napi rendszerességgel közlekedik Belgrád és a budapesti Liszt Ferenc repülőtér között.

Március 30-án indítja el Belgrád és Budapest közötti közvetlen járatát az Air Serbia, amely a magyar fővárossal együtt hat új célállomást jelentett be január 13-án. 

A szerb légitársaság ugyancsak március 30-án kezdi meg bejrúti, szófiai és várnai járatainak üzemeltetését, amelyet legközelebb május 29-én a kijevi és varsói útvonalak megnyitói követnek, amelyekkel az Air Serbia útvonalhálózata már 35 város elérhetőségét fogja kínálni. 

A bolgár, az ukrán és a lengyel fővárosba, akárcsak Budapestre az Air Serbia repülőgépei napi rendszerességgel fognak közlekedni. A bejrúti és várnai járatok azonban eleinte csak heti háromszor szerepelnek a menetrendben, de júniustól már ezeken a vonalakon is naponta repülnek majd a szerb flotta gépei. 

A kijevi, varsói és bejrúti járatokat Airbus A319-es típusok teljesítik. A közelebbi Budapestre, Szófiába és Várnába turbolégcsavaros ATR 72-es gépek repülnek a belgrádi Nikola Tesla nemzetközi repülőtérről. 

Az Air Serbiának jelenleg 4 darab A319-100-as és 5 darab ATR 72-200-as áll rendelkezésre gépparkjában. 

A tegnap meghirdetett hat új desztinációra a jegyek értékesítése már kezdetét is vette, a budapesti útvonal kedvezményes 99 eurós ártól érhető el az Air Serbia foglalási rendszerében.
vissza