Zalatransfer - Repülőtéri transzfer

www.zalatransfer.hu

Búcsút int a sátraknak a Budapest Airport

2013.03.20.

Eltűnnek az ideiglenes sátrak a Budapest Airport előteréből, hamarosan egy könnyűszerkezetes csarnok várja a fapadosok utasait a repülőtéren.

Napokon belül elkészül és megkezdi a tesztüzemet a nyolc gyalogos beszállító kaput magában foglaló új, könnyűszerkezetes csarnok a 2A Terminál előterén - adta hírül a repülőtér az egyik közösségi oldalon.

A csarnok elsősorban a diszkont légitársaságok, beleértve a Ryanair, Jet2.com, Easyjet és még további hamarosan bejelentésre kerülő társaságok utasait szolgálja ki az eddiginél lényegesen kényelmesebb körülmények között. Ezzel napokon belül végleg búcsút mondhat a repülőtér az ideiglenes sátraknak, amelyekre a téli időjárásban az építési engedélyek megszerzéséig volt szükség. Ez a kép múlt hétfőn készült, azóta már a monitorok és a beszállító pultok is a helyükre kerülnek. Rövidesen a legfrissebb fotókat is közzétesszük.

Az új épületekben vannak a beszállítókapuk, így itt már csak a beszállítás utolsó fázisa, azaz a beszállókártya ellenőrzése történik. Innen már közvetlenül az induló géphez jutnak el az utasok. Ennek a megoldásnak a révén sikerült jelentősen csökkenteni a diszkont járatok fordulóidejét és majdnem 50 %-al növelni a járatok pontosságát. Az idő pedig pénz: a gyorsabb, pontosabb repülőtéri szolgáltatás révén tudják a diszkontok alacsonyan tartani az áraikat és egyre több embernek elérhetővé tenni az utazás élményét! - olvasható a tájékoztatóban. 

vissza