Zalatransfer - Repülőtéri transzfer

www.zalatransfer.hu

A Wizz Air nyerte el az oroszországi és törökországi repülési jogokat Budapestről

2012.10.29.

A Wizz Air nyerte el az oroszországi és törökországi repülési jogokat Budapestről

A Wizz Air bejelentette, hogy a Polgári Légiközlekedési Hatóság tájékoztatása szerint a légitársaságot jelölték ki, hogy Budapestről Antalyába, Isztambulba és Moszkvába repüljön.

A jogok elnyerése az érintett országok közötti diplomáciai eljárások, illetve az illetékes orosz és török hatóságok jóváhagyását követően válik véglegessé. A Wizz Air az újonnan kijelölt útvonalakra azonnal megkezdi a jegyértékesítést, amint a török és az orosz jóváhagyás megérkezik.

„Elindulásuk után ezen új útvonalak - a korábban bejelentett kijevi és tel-avivi útvonalakkal együtt - tovább erősítik Magyarország kapcsolódását olyan országokhoz, amelyek komolyan hozzájárulhatnak Magyarország turisztikai iparának fejlődéséhez” – mondta Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója. „Olcsó árainkkal megtörjük az ezeken az útvonalakon tapasztalható ármonopóliumot, és jelentős mértékű forgalomnövekedést segítünk elő. Magyarország vonzó célpontjává válik a beutazó turizmusnak, illetve a magyar utazók alacsony áron érhetik el úti céljukat. Az új diszkontjáratok emellett megnövelik a Budapest Airport forgalmát, és több száz új munkahelyet teremthetnek” – tette hozzá Váradi József.

Info: www.turizmusonline.hu

vissza