Zalatransfer - Repülőtéri transzfer

www.zalatransfer.hu

Hírek, információk

Bankkártyával is fizethet

2016.05.25. Bankkártyával is fizethet

Mostantól fizessen akár bankkártyával!

Tisztelt Partnereink!

Tájékoztatni szeretnénk Önöket, hogy mostantól bankkártyával is fizethetnek.

tovább

Nyitás Kelet-Európa felé, Bécsbe érkezik az Ethiopian

2014.03.06. Nyitás Kelet-Európa felé, Bécsbe érkezik az Ethiopian

Kilencedik európai városba irányuló járatát készül megnyitni idén nyáron az Ethiopian Airlines. Az afrikai légitársaság bejelentette, lezárták az előkészületeket, június 2-tól heti négyszer Ausztria fővárosába, Bécsbe is üzemeltetnek járatokat.

tovább

Budapest Airport: évkezdet repülőstarttal

2014.02.21.

Minden eddiginél jobban kezdődött a 2014-es év a Budapest Airport számára. Az év első hét hetében nem kevesebb, mint 850.450 utas fordult meg a terminálokon, ami 7,1 %-os, ígéretes növekedés az egy évvel ezelőttihez képest.

tovább

Budapest Airport: Beindul a Baku-Budapest cargo légihíd

2014.02.21. Budapest Airport: Beindul a Baku-Budapest cargo légihíd

Az azerbajdzsáni Silk Way West légitársaság bejelentette, hogy 2014. március 1-től heti két budapesti járatot terveztek a menetrendjükbe Boeing 767-300F típusú teherszállító gépekkel. Ez azt jelenti, hogy a Wizz Air tavaly júniusban elindított Budapest-Baku utasszállító járatai mellett rendszeres légi teherforgalom indul Azerbajdzsán és Magyarország között.

tovább

Márciusban érkezik Budapestre az Air Serbia

2014.02.01. Márciusban érkezik Budapestre az Air Serbia

Útvonalhálózatának bővítéséről adott hírt az Air Serbia. Az Etihad Airways égisze alatt újjászervezett szerb légitársaság március 30-tól regionális gépeivel napi rendszerességgel közlekedik Belgrád és a budapesti Liszt Ferenc repülőtér között.

tovább

Turkish Budapest: megvan a harmadik járat!

2014.02.01. Turkish Budapest: megvan a harmadik járat!

Megkapta a hatósági engedélyeket a Turkish Airlines: A nyári menetrend folyamán már napi három járat közlekedik Isztambulból a budapesti Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérre

tovább

Dubai - Los Angeles: A világ leghosszabb A380-as útvonala

2013.12.03. Dubai - Los Angeles: A világ leghosszabb A380-as útvonala

Útjára indult a világ jelenleg leghosszabb, Airbus A380-800-as típussal üzemeltetett közvetlen útvonala, miután az Emirates december 2-án először repült a kétszintes óriásgéppel bázisa, Dubai és az Amerikai Egyesült Államok második legnépesebb városa, Los Angeles között.

tovább

Budapest Airport: Elindult a Budapest – East Midlands járat

2013.11.11. Budapest Airport: Elindult a Budapest – East Midlands járat

A Jet2.com gépei heti két alkalommal, hétfőn és pénteken teszik meg az utat Budapest és a közép-angliai régió legnagyobb repülőtere között, ahonnan egyszerre három nagyváros is elérhető: Nottingham, Derby és Leichester. Az új járattal Budapestről egy hosszú ideje hiányzó, de fontos célállomás vált újra elérhetővé az utazók számára.

tovább

Rég nem látott légitársaság tér vissza Ferihegyre

2013.10.30.

Jövő nyáron ismét elindulnak a spanyol Vueling légitársaság repülőgépei Barcelona és Budapest között – jelentette be a légitársaság a Budapest Airport szerint. A Vueling 2011-ben repült utoljára Budapestre, 2014-ben pedig heti három járattal tér vissza a magyar piacra.

tovább